Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna dag.

Jag kokade kaffe tidigt denna
morgon
I utekaffepannan som inte står stadigt på
spisen
Tjärdoften spreds sig trivsamt i
köket

Jag kan andas, även denna dag denna
dag.

Tog dig med i köket och satte dig i din
stol
Du fick en likadan korvmacka som jag
åt
Vi satt där och kände på
livet

Du bar mina andetag även denna dag denna
dag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-27 07:23



Bookmark and Share


    sunnanvind
Har läst en hel del av dina texter nu..du gör mig nyfiken på din poesi..du skriver på ett nära, naket sätt jag gillar!
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP