Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn

Passiv

Väntar stilla

Känner dina fingertoppar

Du gråter inte nu

Jag ser
dina skrattrynkor

När du ler




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-27 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind