Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonstjärna



vilken rätt har jag

att veta mitt liv

~*~

ödet som leder mig

i trygghet

i falskhet

mot slutet

lockar frågor

vill inte fångas - av någon som jag

~*~

vågar jag se

vågar jag älska

en man

utan att veta

utan att fråga

~*~

smaken av mening

sitter i

doften av

kärlek

- finns den bara

i en fantasi

- finns den alls

~*~

vill inte söka

kan inte stå

still

~*~

rastlösa himmelska

stjärna

jag föll från dig
 jag föll

från mig

~*~

landade här
hos ödets
egna
frusna land

av tårar

från alla de 
som redan vet

~*~






Fri vers av Ex¤animo
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-28 16:25



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker och smärtsam på samma gång. Kärlek, tillit och att våga blir tankar jag får.

Eva
2008-11-02

    ej medlem längre
Viktiga frågor som man gärna ställer sig i livet.. men som du säger; vill vi veta? Har vi rätt att veta?
Din dikt är vacker och djup...
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo