Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna


Nakna står nu de nyss så färggranna träden

Väntar på att klädas i vit vinterskrud






Fri vers av eva m h
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-28 23:47



Bookmark and Share


    Maria Malm
Japp. Lite lättklädda har de blivit i natt.
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

eva m h