Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmer

Den gråa dimman

känsla av värdelöshet

 

- en varm kram värmer




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-30 18:00



Bookmark and Share


    Maria Malm
Visst är det så. Kram.
2008-10-31

  Betlehemsstjärnan VIP
Men visst är det så..
Fint skrivet av dig!!
Ger dig därför massor med kramar/B
2008-10-30

  Jessica Ebbesson
Precis..en kram värmer. Kram på dig!
2008-10-30

  Annmargreta
Jag ärstrtförkyld såjag vill inte smitta ner dig.
Kram ändå Margaretha.
2008-10-30

  Marie Å
Kan bara hålla med........ en varm kram betyder mycket i dimman...
2008-10-30

  Mats Henricson
HÄR kommer den...................
2008-10-30

  Last Word Spoken
:) så fin! Kram rara Du! :)
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg