Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kommer ihåg denna morgon som om det var igår! Min älskade dotter väckte mig ofta på detta sätt, hon var endast tre år gammal.


Lycka när den är som bäst

 

 

tidigt

tidigt

när munnen smakar orm och håret 

är som ett moln av tovor

känner jag små fingrar

leta sig fram i mitt ansikte

och min dotter ger mig

en blöt puss på munnen och säger;

du är så vacker mamma, jag älskar dig!

 




Fri vers av Latifa Baker
Läst 526 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-31 09:45



Bookmark and Share


  Ewa Åkerlind
Fint beskrivet
Så jag minns själv
Hur det var
2008-10-31

  friheten
underbar
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Latifa Baker
Latifa Baker

Mina favoriter
En fallen ängel
Ärlighet