Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

moppeliv

grabben med
den blå mopeden

stal mitt hjärta
när jag var 16
satte det i brand
med strohrom och bensin





pappa gastade om
jävla ligist
patrask
som smyger
om natten


men jag var

obotligt
kär






Fri vers av Zam
Läst 659 gånger
Publicerad 2005-08-08 23:06



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
din text fick mig att småle och återuppleva de där kännslorna man känner när man är ung, "ligist" och obotligt kär :)
2005-08-10

  Smultris
Åhhhh....Vad läckert...

*Längtar tebax till tonåren*

Gillar upplägget.
2005-08-08

  Myself
det kan man kalla kärlek det.
2005-08-08

    Göte Holmlund
ååå var det en puch? säg inte att det var en puck?
2005-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam