Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handlar ej om någon här på Poeter.se




Låt mig få vara den jag är

Livets stunder

då tårar rinner nedför ansiktet

och smärtan gör sig påmind i sitt inre

vill man bara fly

 

Livets oro

då man hör saker som sårar

och allting bara faller sönder

vill man bara fly

 

Livets nätter

då sömnen ofta uteblir

och John Blund blir till mardrömmar

vill man bara fly

 

Livets dagar

då andra jämför sig med en

och de hela tiden sänker glädjen

vill man bara skrika

 

Låt mig va ifred

låt mig få leva mitt liv

låt mig få bestämma mina egna val

 

LÅT MIG FÅ VARA DEN JAG ÄR




Fri vers av Cajsa
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-31 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg