Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dag 357 1997


jag är så rädd
för döden
att jag inte
vågar
leva




Fri vers av Zam
Läst 387 gånger
Publicerad 2005-08-08 23:38



Bookmark and Share


  Göran Byrén
Är det själva lukten av dödsögonblicket som skrämmer dig eller ....
Var lugn din själ lever för evigt och säkert minnet hos de som lever kvar.
2005-08-15

  Pojken i Svart
jag känner så väl igen dina tankar, tänker ofta själv i dessa banor... din text berörde mig starkt!
2005-08-10

  Smultris
Oj....Känner igen det där.
Har liknande tankar i huvudet ofta o jämt.


Läs min text "De dödas förväntan" om du vill...
2005-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam