Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grubbla lagomt

försjunken i tankar
innesluten i mig själv
missar jag livet utanför
men närmar mig mitt inre liv

inte så fel
men balans behövs

tittar jag för djupt in
blir det för mycket grubbel
tid att njuta av en vacker vy
blir då balsam för själen




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-02 13:34



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Det inre livet är mycket viktigt och där kommer du hitta balansen! Härlig text!
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan