Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot ljuset

Stark är själen
då den lämnar kroppen
Högre och högre
den svävar
Borta är all sorg,
all smärta
Mot ljuset flyger den
I ljuset skall den vänta

 

Och där vi står
vid din grav och gråter
strålar du i din frihet
Och du glädjer dig
För du vet
vi kommer träffas igen




Fri vers av Missi VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-12 19:22



Bookmark and Share


  rebecca d
så vackert! och så sant...
2008-11-13

    Toronto för att jag aldrig varit där.
mycket vackert! *gripande*
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon