Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egosexuell

Du sätter Dig själv främst
Du talar om Dig själv
Du tänker på Dig själv

Den enda du behöver

Är en bra spegel




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 347 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-02 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind