Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till A




skimrande droppar
dunstar
in i evigheter

det är du som
bär på skörheten
du ser hos mig

ut i världen
på galna hästar

men framför
hjärtat hänger
sju lås

och nyckeln
står ej att
finna




Fri vers av rebecca d
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-03 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d