Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...att någon ser en

När man är i mörkret

finns inget ljus i närheten

det är mörkt vart man än tittar

tårarna blir ens bästa vänner

rinner när tillfälle ges

 

När man är i mörkret

finns ingen glädje att finna

allt känns förevigt förlorat

svagheten blir ens ständiga följeslagare

styrkan blir som bortblåst

 

När man är i mörkret

finns det en enda önskan

 

...att någon ser en...

...finns där




Fri vers av Cajsa
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-04 12:01



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Helt underbart sant. Vackert du beskriver känslan/B
2008-11-04

    eva m h
Ja i mörkret längtar man att bli funnen....
2008-11-04

    Lindizz
berörande innehåll, vemodigt fint förmedlat..kram vännen.
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg