Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tid är kommen

 

Låt mig då smälta ner

mellan dina fingrar

rinna ut i jorden

 

värmas av din tanke

 

förångas

 

återuppstiga

 

sakta återvända ner

 

likt en dimdroppe

mot din ögonvrå

 

förvillande lik

en vanlig tår...

 

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 443 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-11-05 01:14



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Så mjukt o varmsamt dina ord lindar sig om mig...
vacker o sinnlig poesi när den är som bäst!
2008-11-06

  Mygg
Åh, den här tycker jag om! Tidens tårar faller mjukt!
2008-11-05

  Blåbäret
som ett känslornas kretslopp...så vackert och berörande
2008-11-05

  Lejonhjärtas poesi
En tårfylld känslosam omvandling, underbart är att låta sig värmas i själens djup.
2008-11-05

  papessa
värmande känslosamt..
2008-11-05

  Quasimodo
Härligt fint poetat med mycket känsla i varje ord !!!
2008-11-05

    Bodil Sandberg
Den här är otroligt vacker!!!
2008-11-05

  Sladjana Zubcevic
"Låt mig då smälta ner

mellan dina fingrar

rinna ut i jorden"
Underbart skrivet.
2008-11-05

  micke marin
hmm så när tiden är kommen så får jag inte gråta, gör jag det så kanske jag missar dig...
2008-11-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
En tår faller i
natten, på stortån
satt den, det var katten...
Men Du fick till det galant
tänk den som kunde skriva
*******LIKADANT*******
***********************
*******GODNATT**********
2008-11-05

    Herr Ångest
Ohh, vacker..

nästan så man får en tår i sitt eget öga

:P
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du