Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flexibel, ständigt föränderlig är mitt nya ledord


ta en stund i taget

ständigt beredd

att ändra planer

så lever du efter förutsättningarna

som förändras

dag för dag

minut för minut




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 291 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-05 11:06



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
Visst är det så! Men kanske lättare sagt än gjort!? Snyggt skrivet!
2008-11-09

  Ljuv
Med tanke på ditt namn så är detta en spännande text.
Är det Miss modig eller missmodig?
2008-11-09

  berxper
Det är viktigt att ha ett öppet sinnelag!
Bravo:-)
2008-11-09

  Lejonhjärtas poesi
Leva i nuet och ta vara på de möjligheter som ges, härligt tänkt!
2008-11-09

    Bodil Sandberg
Suveränt bra ledord!!dom sparar jag som ett påminnande bokmärke!!
2008-11-07

    Tokvilse
Tycker det är lite jobbigt att vara flexibel fasten jag själv är det. Man är på sätt och vis utlämnad till andras planering och måste sätta sitt eget liv på "stand by". Vilket du beskriver på ett bra sätt.
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan