Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kretsloppstankar

 

Livsgnistan brutal,

krälar på marken,
likt lysmaskar

sväljs av den svarta jorden,

rötternas obeveklighet
kräver sin rättmätiga del

solen stum inför det uppenbara,
förgås i myllan

ur jordens sköte växer, tränger
livets glöd obarmhärtigt

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-05 22:35



Bookmark and Share


    Melona
åh

som jag tycker om den här
kretsloppets evinnerligt eviga låga
nice detta!
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund