Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröstfågeln




Så fint

i den rätta stunden

kom den

svarta

vingflikade fågeln


som jag valt
till tröstare



nu stannar han säkert länge

det har jag på känn




Övriga genrer av Bim
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-06 08:10



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Fint skrivet! Att ha något att finna tröst i är gott*
2008-11-07

  Hildegun Relefors
Du skrev mina tankar. En avliden kär vän symboliseras av en svart koltrast, som möter mig varje dag vid brevlådan!
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Bim