Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(ny titel)


när vi andas varandra




jag andas
fågelns flämtning

du andas
ebb och flod

dyker i ditt
hav
drunknar i din
stillhet

famnar botten
sköljes upp på
stranden
torkas av din
sol

flyger
fritt och vild

i din vind





Fri vers av rebecca d
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-07 12:03



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
att andas varandra- den yttersta förståelsen - och den innersta...stark och berörande
2008-11-09

  Rachel Roth
du förmedlar en känsla av levande liv, fint
2008-11-08

  Per Rydberg
Mjuk kärleksmättad text! Känslig titel! Jag tycker mycket om dit poem!
2008-11-07

  mare VIP
En ljuvlig vind.....fin dikt..
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d