Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snodde 3 rader från Don Jorgé...sorry vännen kunde inte låta bli! :)


Jag har stulit tre rader...

Irrar tanklöst omkring

mellan

alla försenade leende

& krossade

kvart i fem pussar

sakta färdas jag in

i andras tankar

duckar för värmen

den värme som är

min endast min

 

vrider hungern runt min hals

lirkar upp mina drömmar

tänder hoppet från botten

suktar på livet

och fångar ögonblick

som är du...

i mig...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 597 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2008-11-07 21:49



Bookmark and Share


  frantic
stulit eller inte stulit..
nästan
allt är så lika bra

dvs på gränsen
till skyhögt bra
dvs jättebra!
2008-11-21

  Michaela Dutius
Grattis till placeringen!
2008-11-12

  Rosen VIP
Mmm..tänder hoppet från botten..härligt!
2008-11-11

  Tina-sol
gillar!
2008-11-10

  micke marin
hmmm jaså du gör det..
duckar för värmen..
skön liten sak det här.
Me Like!
2008-11-09

  Don Jorgé
Bra!
2008-11-09

  Michaela Dutius
En njutbar läsning bjuder du på här....
Underbara metaforer som jag nästan ryser av...
(Positiva rysningar förstås)
2008-11-08

    Herr Ångest
Snyggt!

Gillar i synnerhet den andra delen, helt otroligt snyggt skrivet.
2008-11-08

  Annette Andersson
Ljuvligt ögonblick du fångade av tre stulna rader! *applåd* + *bokmärks*
2008-11-08

  Peter Matsa
Snyggt fångat ögonblick...
Häftiga rader - allihopa.
2008-11-08

    Nattviol
en liten pärla!

; ))
2008-11-07

  korpfjäder
Innerliga tid! Så ljuvligt.
2008-11-07

  Mygg
Så som du väver in stulna rader bland egna, är det helt OK att stjäla från mig om du vill:))
Njutningsfullt och intensivt!
2008-11-07

  aol
underbar
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du