Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord i natten

Jag hör dina ord viska i natten

"Jag älskar dig"

Jag ser dina ögons längtan

"Vill ha dig"

 

Jag känner dina armars smekning

jag smakar kärlekens lust

 

Jag hör ditt hjärtats slag

"Dunkar för dig"

Jag ser dina läppars kontur

"Jag vill kyssa"

 

Jag känner din längtans andning

jag smakar trygghetens famn




Fri vers av Cajsa
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-08 22:10



Bookmark and Share


  Annmargreta
Så fin
så skönt
så avundsvärt!
2008-11-09

  Mats Henricson
Oerhört Tilltalande om Kärlek !
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg