Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk när Beatles släppte "Sgt. Pepper`s Lonley Hearts Club band" - de flesta av er var inte ens födda!! Hoho, ibland är det kul att vara lite gammal............


Efterhängsen flicka - haiku

I fyrtio år
har hon följt mig - the girl with
caleidoscope eyes




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-09 10:09



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Hrrmph ... var det inte knarkpropaganda det där: Lucy in the Sky with Diamonds. LSD. Klart att man får lite konstiga ögon om man pumpar i sig konstiga kemikalier ... . Jojo, det minns jag nog, det var tider när musik var musik och det förstår väl inte dagens ungdom med sina tönt"artister" som ser HELT FEL ut!
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

papillon