Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna dikt förmerar sig..och blev en sång...


du andas ebb och flod



jag andas fågelns flämtning
du andas ebb och flod
jag andas fågelns flämtning
du andas ebb och flod

jag dyker i ditt hav
drunknar i din stillhet
sjunker ner på botten
sköljes upp på strand

jag andas oceaner
du andas allt som finns
jag andas oceaner
du andas allt som finns



jag ligger där på stranden
andas sol och vind
du tar mig mjukt vid handen
smeker ömt min kind

flyger fritt flyger vilt
i din vind flyger jag
flyger fritt flyger vilt
i din vind flyger jag

jag vaggas i din famn
jag lyssnar till din röst
nu andas vi varandra
jag vilar vid ditt bröst

andas in andas ut
du och jag jag och du
andas in andas ut
du och du
du mitt allt




Fri vers av rebecca d
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-09 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d