Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardröm - dubbel haiku

Vaknar ur en dröm
med hjärtklappning och blodsmak
och åldrad ångest

Ute är det svart
duggregnet risslar liknöjt:
"Sov, gubbjävel, sov!"




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 251 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-09 22:49



Bookmark and Share


  halmstrå
Osminkad och rå. Gubbjäveln grinar i mörkret och ångesten syns verkligen lysa i raderna. Man känner nästan lukten av gammalt gubbsvett om du ursäktar mitt osvenska sätt att vara indiskret i mina översvallande gillanden. Råbra är väl ett mer modest sätt att uttrycka det hela mer modernt kanske.
2008-11-12

  Peter Matsa
Snyggt, papillon, snyggt!
Kul avslut
2008-11-10

  vera gade VIP
Sjung, Papillon, sjung!
2008-11-10

  Njord
Svart och mörkt
Fick en deja vu Fast jag är käringdjävel så nån haiku hade det inte blivit.
Bra haikuat
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

papillon