Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tappa balansen är inte samma som att tappa fotfästet

är inte på något vis rotad
inte heller fast besluten
att där jag är nu är där jag vill vara

val kan vara delade
oftast två
ibland förlorar man balansen
men så länge känslan är
i våg

finns alltid stigar att vandra på




Fri vers av ia VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-11-10 11:18



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Underbart beskrivet...sparas så klart!
2008-11-11

    vide
bra det där med att tappa balansen resp fotfästet.... sant att det faktiskt inte är samma sak....
2008-11-11

  arie
jag tycker denna visdom är en viktig visdom att bära med sig i livet
och vi behöver definitivt påminna oss själva om detta hela tiden

vi glömmer ju så lätt och åter blir alltför fast i våra så snäva uppfattningar om oss själv som också i så många fall är det fängelserum vi då väljer att vara kvar i

och våra liv är endast då transportsträckor mellan A och B
och allt det guld som glimmar utefter vägkanten eller dikesrenen missar vi

men kanske om vi tappar balansen då och då och i det får ett tillfälle att böja oss nedåt något
kanske att våra grumliga ögon
får en glimt att detta guld som lite
förstrött ligger utspritt efter vägkanten

och som du också skriver
det finns alltid

nya

"stigar att vandra"

lite grann av den sköna konsten att våga gå vilse en smula
2008-11-11

  Lejonhjärtas poesi
Gillar hoppet i denna, ja hela andemeningen!
2008-11-10

    Mr.painter
Alldeles bra
2008-11-10

  friheten
Vacker och hoppfult
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP