Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimrande

Regnbågar
På himlen

Framför gråsvarta
åskmoln

Vindilar lyfter löven
mot mitt fönster




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-10 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind