Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget gömt

Naket och bart, inget gömt mer.
Öppet och självklart
Men du ser inte det jag ser

Din enkla fråga röjde tvivlen
Nu vet jag
Allt är så uppenbart
fördärvat och oåterkalleligt
Evigt.

Jag tar kraft till dagar som kommer för
överlevnad när dom gått
under tiden ska du inte fråga
mej om hur jag mått

Vi tar det senare när dagen blivit ljus igen
När du kan titta dig själv i spegeln och säga
att jag är värdig ett liv.

Då ska du se det jag ser.
Den du är någonstans därinne.

Då är du fri





Övriga genrer av Yrre VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-10 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP