Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att lita för att sedan bli lämnad kan ibland göra för ont.


Om jag blundar...

Om jag blundar
Tar du emot mig då
Om jag ramlar
Om jag famlar

Om jag blundar
Visar du mig vägen
Vart jag skall gå
Går du bredvid mig då?

Om jag blundar
Kan jag lita
Kan jag tro
Att det du säger
Det är det du ser?

Om jag blundar
Finns du kvar när jag själv kan
När jag själv orkar
Ta de steg som behövs

Om jag en dag ser
Finns du då vid min sida?




Fri vers av ia VIP
Läst 391 gånger
Publicerad 2005-08-11 00:05



Bookmark and Share


  Niklas Gladh
Skön rytm med bra innehåll.
Snyggt skrivet :)
/Niklas
2005-08-11

    vilsen
fintfint, du !
2005-08-11
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP