Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JÄVLA VIRUS

Men HERREGUD!
jag blir inte av med dej
du dyker upp i mitt huvud och för min inre syn hela tiden
som ett jävla virus
Jag tror jag blir tokig!
Jag försöker tränga bort det och tänka på annat, allt som jag BORDE värdera och uppskatta och ändå - plötsligt är du där igen och en massa löjliga fantasier
Kan du inte ge dej?
Försvinn från mitt huvud så jag får lugn igen.
Tänk om du visste vad jag tänkte. Himmel vad pinsamt!
Starka krafter i rörelse
nu gäller det att fokusera om man ska ha en chans att inte förstöra sitt liv






Fri vers av kia k-n
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-11 20:50



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Och inget antivirusprogram har man installerat i hjärtat heller, attans skit!
2009-01-06

    ej medlem längre
Sådana virus är envisa.. ingen antibiotika hjälper heller.. återfallen är frekventa.. febern kommer utan förvarning.. med sin hetta... Väldigt bra text som känns komma från hjärtat
2008-12-29

  Last Word Spoken
hehe jävla virus,
fokusera
meditera ...
... och någonstans känns det som om,
du njuter lite av att tänka på ´viruset´,
så där omedvetet.... som en tårtbit,
så god men onyttig! :)
2008-11-11

    sunnanvind
skrattar! Härlig text om ett tillstånd som känns igen!:)
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

kia k-n
kia k-n