Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Dig

Ännu en dag när jag vill tacka dig
För den du var
För vad du gjorde
För din kärlek och att du trodde på mig

För att du stöttade mig
Så att jag vågade
Så att jag orkade

Så jag kom igenom
och kunde gå vidare

Jag vet att du väntar på mig




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 440 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-11 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind