Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan beskrivning

Tårar rinner ner utan anledning

kinder blir sakta blöta

humör som sakta sviker

irriterad på allt

trötthet utan beskrivning

vill bara sluta ögonen

 

Snabb andning

hjärta som slår fort

 

Allmänt nere




Fri vers av Cajsa
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-12 19:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Usch ja, så kan man känna ibland... inget roligt. Bra beskrivning!!
Kram, S
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg