Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom skog av längtan

 

Jag vandrar tyst

genom min skog av längtan

sökandes mot byn av Kärlek

På min vandring plockar jag

små frön av värme

Dricker skratt

sjunger solsken

Letar motvind att vända

medvind att smeka

Framför mig skojar vattenpussar

glittrar min stig genom livet

 

Cirklar mig fram

genom skogen av längtan

njuter ännu ett tag...

 

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 702 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2008-11-12 20:45



Bookmark and Share


  Knickedick
underbart
det är inte målet utan vägen som är mödan värd
2009-10-15

    ej medlem längre
Mycket vackert (:
2009-02-24

  ~Leonardo~
Låter som en helt underbar otroligt skön vandring på en sagolik stig, i en skog av ett medvetande.
2009-02-05

    PX-Uffe
Ha, det var inte lätt att skriva till dig...
ulltan@live.se Om du vill :-)
2008-12-20

  aol
så ljuvligt vackert
2008-12-05

  Kleva
Jättefint skrivet =) Du skriver så underbart vackert <3
2008-12-03

    Leaf
jag blir avundsjuk
jag vill ha skrivit din text!

du vandrar, men jag känner mig som en fågel när jag följer din dikt i din skog
fint!
2008-11-21

  papessa
du sprider njutning och glädje .... i massor..
2008-11-19

  sloburn
så mjuk och avslappnad,
en pärla i mörkret!
2008-11-16

  Lejonhjärtas poesi
I skogen finns längtan i gläntan bland kottar och bär, gillar detta här!
2008-11-14

  Blåbäret
ryser av välbehag av denna...detta är toppen av poesiberget...vridningar och vändningar som skapar oordning i ordningen, så självklart och enkelt..."Letar motvind att vända
medvind att smeka" det är ju bara så underbart! Bokmärker såklart!
2008-11-12

  Elaine.S VIP
Helt ljuvlig läsning, som ett lyckopiller:))
2008-11-12

  Steffepeffe
En skön lektion i aktiv livsnjutning. Gillar vattenpussarna, och att du inte gör dig någon brådska med att Komma Fram!
2008-11-12

  KristinaE
Det är så härligt att läsa dina alster som utstrålar så mycket glädje i längtan - hur du ger mod att gå i glädje i allt!
2008-11-12

    Herr Ångest
mm, verkligen fin..

Gillar också liknelserna med naturen, en naturskön upplevelse att läsa.
2008-11-12

  Gryft
Fina rader..

vackert..
2008-11-12

    Lindizz
Så fint beskrivet, bravo!
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du