Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
akut förälskelse är kaos och galenskap. det finns inte en chans till kontroll....och inte kan man välja föremålet för den heller. Helvete!!!


STARKA KRAFTER

Det är som ett gift
bränner i blodet
tvingar mig ut på långa promenader
för att jag inte ska klättra på väggarna
Målar som en besatt
med starka färger
häftigt, passionerat, intensivt
När duken är klar sätter jag dit nästa
livet brinner i mig
tankarna rusar
bilderna far genom huvudet
i expressfart
Jag vill skrika, sratta, slåss
och springa
Herregud!
Jag tror jag blir tokig.
"Starka krafter"
är det minsta man kan säga




Fri vers av kia k-n
Läst 197 gånger
Publicerad 2008-11-12 22:39



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Men stackars de människor som aldrig fått uppleva det tillståndet... Hur illa man än kan göra sig på det. Det är värt allt!
2009-01-06

    ej medlem längre
Omskakande text om ett omtumlande tillstånd.. Det gör ont på ett ljuvt sätt
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

kia k-n
kia k-n