Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TORNADO

Tillfällig förvirring råder
världen vänds upp och ner
gränser suddas ut och
rätt och fel byter plats
Vad är det som händer i mitt huvud?
Vad är det som händer
i min kropp?
Ångest och glädje
oro och spänning
en tornado av känslor
sliter upp mig med rötterna
och virvlar iväg




Fri vers av kia k-n
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-12 22:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En tornado och en förälskelse kan aktas lika.. ingen större skillnad.. men de går båda över... och lämnar en viss förödelse efter sig
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

kia k-n
kia k-n