Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LANDET DÄR MOLNDRAKARNA FLYGER

Landet där molndrakarna flyger
finns alldeles framför dig
i linjen
där jordens och himlens världar möts
horisonten

Du ser det när solen sjunker eller stiger
och ljuset värms
till gyllenen glöd och svala pasteller
Molnformationernas ständigt skiftande landskap
varje andetag av vind
ändrar landet en smula
berg stiger upp och försvinner
vikar och öar byter plats

Ett land av ljus och mjukhet
tystnad och förändring
där ingen som inte själv är moln
kan landa
Ett land för dina drömmar och din längtan
som saknar ord




Fri vers av kia k-n
Läst 183 gånger
Publicerad 2008-11-12 22:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En skön bild av flygande "molndrakar" .. känns igen..
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

kia k-n
kia k-n