Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onda och goda

Varför
Kan inte
De onda
Bara
Få dö?

Försvinna
Från jordens
Yta

På ett väldigt
Plågsamt sätt?

Varför
Kan inte
De goda
Få stanna?

De goda
snälla som
bara sprider
Kärlek?

Varför
Är det så
svårt att vara
Snäll
Ibland?




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-12 23:16



Bookmark and Share


  LassO
jag håller med, va skönt om det vore så enkelt....
2010-06-14

  Njord
Utan det onda ser vi kanske inte det goda?
Yin och Yang
Mörker och ljus
Motsatserna behövs nog tyvärr
Fin text som väcker mina tankar
2008-11-13

  Quasimodo
Skapar tankar i tankar för det onda och goda som är där sida vid sida !!
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind