Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILDA FÅGLAR

Vilda fåglar flyger högt
med vida horisonter
och faller långt och länge
innan de krossas mot marken

Tama fåglar flyger nära marken
utan risker
men med snäva horisonter
och i en mindre värld




Fri vers av kia k-n
Läst 210 gånger
Publicerad 2008-11-12 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kia k-n
kia k-n