Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LUNCHRAST I EN SKOGSDUNGE

Lägger handen på ett träd
och känner livet
långsamt
tyst växande liv
det här är den ursprungliga världen
här levde vi först
innan släta stengator och dånande teknikbrus tog över
nu snubblar vi lätt på ojämna ytor
och blir nervösa av stillheten och den tysta närvaron
av andra livsformer än vår
men ändå
när jag känner livet genom barken
in i mina fingertoppar
in i mig
vet jag: här hör jag till
då blir jag lugn
den stilla växande tystnaden flyter in i mig
och ger livet sina rätta proportioner




Fri vers av kia k-n
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-12 23:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att känna så vid och för ett träd.. är poesi!
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

kia k-n
kia k-n