Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör jag...för dig

 

 

Mellan två orörda minuter

placerar jag en otinad dröm

låter den sakta värmas

av framtidslängtan




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 393 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-11-14 11:28



Bookmark and Share


  papessa
mikro drömmar...fin fint
2008-11-19

  Lena K Nilsson VIP
Så fint skrivet!
2008-11-16

  Blåbäret
ljuvlans så skön läsning...
2008-11-16

  Johan Bergstjärna VIP
Mmmm.....
Fint!
2008-11-15

  Michaela Dutius
Hur mycket kan man egentligen säga på fyra rader- i dina rader här bor något mycket väsentligt
2008-11-15

  Lejonhjärtas poesi
Ljuvliga två minuter och ibland får drömmar liv, en varm skön framtidslängtan.
2008-11-14

  Annette Andersson
Som ljuv musik...som dröjer sig kvar på näthinnan. Så oändligt stort i det lilla. BRAVO! *applåd*
2008-11-14

  Elaine.S VIP
Åh!! så fint!!
2008-11-14

  Larz Gustafsson VIP
Magnifikt!
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du