Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när ingen ser och ingen vill veta


och offret blir
den skyldige

inget ställningstagande
behövs

orätt konserveras
tillfällen förspills

en dag
faller en dom

han som
alltid
bryr sig om
den svage

fäller
den




Fri vers av rebecca d
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-14 13:02



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
ja så ofta det är så..offret får stå naken och blotta sin vånda..medan den verkliga brottslingen går fri - men som du diktar här så gripande...en dag faller en dom likväl på honom/henne
2008-11-14

  Michaela Dutius
Det är skönt att veta det...en dom återstår som är fullständigt rättfärdig
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d