Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hanteras varsamt

Det finns en glädje
som är så skärande skarp
att den gör ont
En sån glädje
måste hanteras varsamt
så att man inte skär sönder sig
på de vassa kanterna
i yran




Fri vers av kia k-n
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-14 18:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja den måste hanteras varsamt.. så bra skrivet
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

kia k-n
kia k-n