Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägg av sten

Jag fick den rollen
som blev kvar
Det var inte
martyrens
inte den sårbares
och inte heller
den ödmjukes

Om det här är ett spel
så leder du med 20-0
Om det här är en lek
så är det inte roligt längre
Alla dina ord betyder inget
mina betyder allt

Musiken i mina rum
hörs inte för allt oväsen
På konvolutet står
Mannen som blev en gris
Ingenting är mer slående

Det som hänt har hänt
i svaga ögonblick
har vi lovat varandra
att se framtiden an
aldrig gå tillbaka
och leta efter fel

Men vad göra
när vägen är slut
och morgondagen
är en stor vägg av sten
Det är nu rollerna
hjälte och skurk
ska fördelas




Fri vers av Al Lanzon
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-15 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon