Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är budbärare

 

 

Universums månar vidrör

min själ och ger mig budskap av kärlek

 

 Vi är budbärare

   
 Jag har ett viktigt uppdrag 
och det är att ge värme,ljus
utan att förvänta mig att
få något tillbaks

 

 
 § 

  

 

Att säga vad jag trycker och tänker

så att tankar och känslor får balans

 

  För att ge min omgivningen en ärlig

och ansvarstagande

kärlekskrigare

full av mod

 

  Att få ge av mig själv

 till vår generation och till nästa

är ett privilegie


 
  ¤  


 Detta är en uppmaning

ge av er själva även

om ni inte vågar

 
Ge och ge så

kommer det tusenfalt tillbaka

 

 Kanske inte just då du

vill eller av den du ger det till

kanske inte i detta livet,

men du kommer få det

tillbaka tusenfalt

 

 Vi är budbärare

 

¤


 Sänder tankar av giv som ger frid

och genomsyrar våra liv

 

Våra budskap är viktiga,

kärleksfulla handlingar

förökar sig

 


  Att få ge och ta är

livets största

ocean

 

 

//c

 

           




Fri vers av coffe
Läst 639 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-11-15 15:54



Bookmark and Share


  aol
underbart sann vacker dikt från ett öppet jag
2009-01-07

  Cosmic Johanna
Underbart att träffa budbärare, detta blir ett givet bokmärke, fantastiskt skrivet.
2009-01-04

  stella
En godbit att plocka fram när man känner meningslösheten krypa inpå...
2008-11-16

  DanSan
********************************

Underbart vackert!!! Alla *APPLÅDER*
så långt det går att APPLÅDERA
denna text är dagens bästa Tack!!!

********************************
2008-11-16

  iennie
Första lästa text idag och det var helt klart värt det, jättefin : )
2008-11-16

    Lindizz
Underbar text där värme och kärlek lyser, ord värda att läsas många gånger, mycket fint!
2008-11-16

  en blomma för dagen
Ditt budskap når fram,

O likt droppen i havet
skapar Du ringar på vattenytan

Kraftfullt inspirerande
närvarande, levande

*

varma kramar/m
2008-11-16

  Lyckohäxan Enediel
Dina ord har en varm utstrålning...ditt budskap är fullt av kärlek...en poetiskt skapande budbärare är vad du är! Underbart!
2008-11-16

  Kameleont
Mmmmmm....Coffes vackra tankar
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe