Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att fylla sina sinnen och leva på vackra minnen.


Född i vintertid

Jag är ett
sommarbarn
född i vintertid.

Jag går i dvala på hösten
är på sparlåga på vintern
När våren knoppas
väcks jag av fågelsång

När sommaren kommer
och värmer min kropp
vaknar jag upp och samlar minnen

Mitt inre fyller jag med
sommardoft och grönskans färg.

Jag fyller på med sol,
vind och skön varm sand,
salta hav och vidsträckt strand.

Det hjälper mina
frusna sinnen
när vinden blåser kall
och snön faller ner.




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-15 16:11



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
det känns igen på
alla bredd grader...
vackert fångat...
applåd
kb
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP