Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en sång


himlen din famn och allt som är du



så tar du mitt hjärta
och så blir det hel
det är genom min smärta
där andra tar fel
du frälser och botar
du räddar min själ
du har ett för ögat
mitt eviga väl

jag tackar dig, fader,
för allt som du gör
det finns nu en plats
där hemma jag hör
det är i din famn
vad än som står på
där får jag allt gott
du har ordnat det så

jag är ju ditt barn
och du är min far
får allt jag behöver
du håller mig kvar
sen tar du mig hem
där jag redan bor nu
till himlen din famn
till allt som är du





Fri vers av rebecca d
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-15 19:14



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
ja verkligen en psalm från hjärtat....
applåder...
och vilken tavla...
kb
2008-11-18

  Maria T
Du har skrivit en psalm
Så fin
Och så vackert konstverk
som går direkt till mitt hjärta
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d