" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




yllesockar värmer också bra

 

 jag tänkte tända värmeljus

men dom tog slut igår

och du tog värmen med dig när du for

så nu tar jag på mig yllesockar

sveper in mig i en filt 

stirrar på sängen som inte lockar

fast jag vet ju att det går

få värme ändå

fast du inte är här 

det är en tröst

 skönt att veta

mitt liv beror inte på dig

 tiden med dig är en bonus

men när du inte är mig nära lever jag ändå

känner längtan utan tårar

för jag har gråtit nog i mina dar

längtat alldeles för mycket

 jag gav upp en del av mig för att gå upp i någon annan

det vill jag inte mer

nu vill jag bara njuta av tiden jag får med dig

inte vara sorgsen

glädjas

åt det jag får

 

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-15 20:14



Bookmark and Share


    Tokvilse
Mycket vackert..
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan