Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:(


En gammal saknad

En gammal saknad
kom och väckte mig i natt
Han satte sig på sängkanten
satte sina fingrar
mot mina läppar


Skrik inte


Ändå försökte jag skrika
för han var så stark
så enorm
och fick mina minnen att gråta
Hans hand mot min mun
kvävande


Jag blundade
och skrek ljudlöst
när han borrade sig in
i min själ
Tystnaden
spred sig i rummet
Och när jag tillsist
vågade dra ett andetag
kände jag hans närhet
som en skugga inom mig




Fri vers av Missi VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-15 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon