Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig dag

Jag gick när du sov
ja du klarar ju inte ett avsked
trodde
det kanske lindrade
men nu vet jag
hur det blev
utbrott
upplopp
kravaller
följd av rättegång a la bananrepublik
skyldig skyldig skyldig
så in i helvete skyldig
och min advokat fick typ halsen avskuren

Bara för att jag ville
skona dig några tårar

Dom lärda tror nu
precis som du
att jag vid tillfälle
kommer välja en annan taktik

Glöm det, vännen!




Fri vers av Al Lanzon
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-16 10:33



Bookmark and Share


  Miss Mod
Dessa eviga missförstånd, från dom med sunt förnuft, är man alltid chanslös.
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon