Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet sandkorn från stranden

Ett litet sandkorn från stranden

ensam och rädd

går och går

 

Tittar åt höger

lera och nässlor

Tittar åt vänster

taggar och vatten

 

Ett litet sandkorn från stranden

ingen vän ser

söker och söker

 

Tittar uppåt

himlens moln

Tittar neråt

ingen strand

 

Ett litet sandkorn från stranden

undrar

*är jag osynlig*




Fri vers av Cajsa
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-16 11:56



Bookmark and Share


  Annmargreta
Intressant text, mycket vackert!
Kramar från Margaretha.
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg