Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon vände sig om och sa med ett hastigt leende, som om hon redan visste svaret


Tror du på sagor....har du någongång tänkt på det..






Tror du på sagor

Har du någongång tänkt på det
har du det..




Hon brukar komma till dig
i gryningsdimma
silverstrimmor svävar
kring
hennes himmelska närvaro
så nära då allt
blir
till förunderlig lindring

Hennes kropp
den vackraste gestalt
mystiska väsen
i landet Ingenstans
dansande bland älvor
tusen

Vida smärtfullare längtans tårar
har fallit på hennes kind
kärlek förbjuden
innerlig brinnande under huden

Längtansblick och melankoliska rader
stundom drömlik stundom betryckt
söker hon trösten


i dig
som du mest av allt
behöver


Hon våndas om natten
saknaden
av en dyrbar skatt

Hennes själ evig trånad
sagans tid är bara lånad
hon finns kvar
så länge du tror
längre än vad du ser

men

hon kanske trots allt bara
är en saga
för dig






Tror du på sagor

Har du någongång tänkt på det..






Fri vers av pussflufftess
Läst 418 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-16 17:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tror inte på dem.
2008-11-16

  DanSan
*******************************
Oj vackert den eviga gudinnan!!!

*APPLÅDER*

*******************************
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet